top of page

Det siger andre

Anne-Cathrine var god til at forklare dynamikkerne i forholdet  og hjælpe mig til at forstå min ex-kærestes adfærd, og erkende at meget af det netop ikke var noget jeg ville kunne komme til at forstå.

Jeg kan varmt anbefale Anne-Cathrine, hun er vidende om netop psykisk vold og dysfunktionelle forhold og hun rigtig behagelig at tale med.

Jeg var efter nogle måneder hos Anne-Cathrine et helt andet sted følelsesmæssigt, og netop erkendelsen af hvad det reelt var for et forhold jeg havde været i har hjulpet mig meget til at komme videre"

Kvinde 49 år 

Anbefaling fra kvinde der har været udsat for psykisk vold. Hun har haft glæde af telefonsamtaler med mig:

Jeg havde fundet frem til Anne-Cathrine via “Powerkvinderne” hvor hun beskrev psykisk vold og det jeg var blevet udsat for, mindede meget om det.

Jeg havde brug for en som kunne forså min situation, så jeg kontaktede hende, fordi jeg følte at min ex-mand var ved at “dræbe mig langsomt indefra”. Han åd al min energi, jeg var så træt og følte ikke jeg kunne trække vejret længere.

Det trickede mig at han ikke blot lod mig værre da han forlængst burde være kommet videre med sin ny kæreste, men han blev ved med at true mig økonomisk og ramme mig via vores søn.

Jeg var fuldstændig udbrændt og åben for gode råd så jeg kunne få det bedre, og det har Anne-Cathrine mere end gjort.

Det har været meget intense og forløsende samtaler. Vildt alt det jeg har kunnet slippe og få sat på plads indeni, efter mine samtaler med hende.

Jeg blev mødt med en forståelse og anderkendelse, ud fra hvilke mand jeg havde levet sammen med, og fandt ud af jeg havde oplevet frygtelige ting som jeg havde fortrængt for at overleve i forholdet, Det har været flovt for mig at dele, for jeg følte jo at jeg ikke var god nok. Lige meget hvor meget jeg prøvede at gøre ham glad, så kunne han altid finde noget som kunne være bedre. Jeg har levet som en stor undskyldning og ikke fortalt andre om mit liv, fordi jeg ikke følte de ville forstå mig, da han jo altid var flink, sjov og behagelig blandt andre.

Jeg ved nu, at han er en narcissist, selvom jeg havde svært ved at acceptere det i starten. Men nu hvor jeg var kommet ud af traumet og med hjælp fra Anne-Cathrine fået healet mine sår, så er jeg slet ikke i tvivl.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anne-Cathrine, for det betyder så meget at have en i den anden ende, som virkelig forstår hvad man har oplevet og man kan mærke også tror på det man fortæller er sandt, selvom omverden ikke ser det.

Jeg bor i Jylland, så benyttede mig af hendes telefon samtaler og det har fungeret så fint. Jeg synes det er fedt at det var en mulighed, da jeg ville have været udfordret for at komme til hende eller at skulle sidde foran en computer hver gang.

Er så glad for at jeg kom i kontakt med Anne-Cathrine, hun er både professionel, sød, nærværende og utrolig behagelig at snakke med, hvilket også gør at man føler det ok at åbne op og have tillidsfuld til hende.

/Kvinde, 39 år - Jylland “

Anne-Cathrine er den første psykolog, jeg i mit liv har mødt, som kunne læse mig fuldstændig, og hvor jeg havde en følelse af at blive hørt, set og mærket. Hun tog hånd om mit usunde og nedbrydende forhold til min narcissistiske mor, og gav mig, som den første psykolog nogensinde, de manglende brikker og begreber, jeg ikke har kunnet sætte på en ellers privilegeret opvækst udadtil, men som jeg nu kan se, har været præget af psykisk vold og manglende nærvær. Begreber, som jeg i sagens natur er rundet i mit voksenliv, og som har givet mig uholdbare reaktionsmønstre og tanker om mig selv. Anne-Cathrine har gennem 6 måneder været den ultimativt største hjælp i mit brud med min familie og jeg er så taknemmelig for mit forløb hos hende

Skriv reference her

bottom of page